СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 22.07.2024 – 28.07.2024

x


Марс вече транзитира през вашия зодиакален знак, ще повдигне тонуса и адреналина ви, а вие навлизате в много силен период, през който  ще можете да поставите едно голямо ново начало в живота си, което после ще се развива почти по инерция през следващите месеци и дори около две години и половина, въпреки че може и да е повече… Марс е във вашия зодиакален знак до четвърти септември, възползвайте се по оптимален начин от тази планета, която ще разкрие пред вас нови пътища и шансове…

В обкръжението ви се появяват личности, които ви подкрепят, подават ви ръка при нужда.  Вашата социална активност расте, самите вие може да инициирате доста разговори и преговори, може да укрепите контакти, които да играят ролята на мост към ваши осъществени желания и  цели.

Почти през цялата седмица вие ще сте склонни да действате непредвидимо, внезапно и бързо ще се освобождавате от всичко, което ви ограничава и пречи, застава на пътя към вашето щастие. Вие може да правите доста изненадващи изказвания, но трябва да очаквате същото и от околните, така че водеща задача за вас ще бъде да внимавате на кого се доверявате и допускате до себе си… Очевидно около вас ще има личности, които са добронамерени и готови да ви помагат при нужда, но вероятно ще има и такива, от които трябва да страните. Под този своеобразен натиск, ярки изказвания, пик от информация – едни връзки ще се „циментират“, но други, включително и договори, ще се прекратят.

Най-важното условие за вас сега ще бъде да проявявате висока социална активност, да общувате с повече хора, за да не пропуснете шансове или пък получаване на ценно знание,  също да се предпазите от личности, които могат да ви навредят като влизате в словесни двубои или направо „войни“ и защитавате своето. Ако някой или нещо действа зад гърба ви, ще можете да го идентифицирате и да вземете мерки.

Успявате да надникнете в по-далечното бъдеще и със съответните позитиви…

Хубаво е да се пазите от конфликти, които ще имат широко отражение или ще се провлачат дълго…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Препоръки от седмицата

Пуловер Бежов Regular Fit от AMI PARIS

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер Exeter Червен Regular Fit от Desigual

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожено яке Lonie Кафяв Loose Fit от Gestuz

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Животински принтове в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени