СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 09.09.2024 – 15.09.2024

x


Социалната ви активност през настоящата седмица ще расте, ще се радвате на повече внимание от страна на околните, общо, приоритетно на ваши приятели или колектива, в който съществувате.

Ако прекарвате повече време навън с вашия партньор, тогава това ще има изключително позитивно въздействие, така че вие ще можете да укрепите, освежите и подобрите връзката си. Ако сте сами, тогава едно приятелство може да прерасне в нещо повече – в любовни отношения…

За семейните представители на този зодиакален знак е препоръчително да избягват напрежение или недоразумения със своята половинка по чисто битови или имотни приоритети. Ако живеете с вашия партньор, тогава може да делегирате отговорности или самите вие да се натоварвате с такива, които касаят комфорта ви на съществуване,  понякога и задължения към член от вашето семейство. Това ще има изключително позитивен и стабилизиращ ефект, ще снижи евентуално напрежение.

Ако не желаете това или има недоразуменията между вас и ваш партньор, член на вашето семейство, тогава дори може да стигнете до конфликти и раздяла, последиците от подобни промени могат да бъдат дълготрайни или трудно обратими, имайте го предвид и насочвайте внимателно тази мощна енергия.

Вашето кариерно развитие или обществено положение също е във фокус, то дори се отразява на най-близки връзки, защото се съобразяват и с тях, искат и тяхното мнение или  понеже се отразяват по един естествен начин.

Пазете се от конфликти на работното място с влиятелни или власт-имащи личности, които могат да се превърнат в спирачка за вашето бъдещо развитие. Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава вие ще си потърсите и намерите нова работа…

Ако се движите в правилна посока, тогава сега или ще повишите вашите доходи, или ще получите вид удовлетворение, или ще се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват.

Волево и целенасочено можете да превъртите всякакви предизвикателства в полза, стига да не губите крайна цел от поглед.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Конвертируем тренч Karl Lagerfeld

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска рокля Trendyol

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свеж полъх в есенен ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени