СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 16.09.2024 – 22.09.2024

x


Вие сте в ключов период,  през който се разместват пластове на различни нива от живота,  както в личен,  така и в професионален аспект,  а може и двете теми да са заедно свързани и да си влияят.

Някои от вас са силно концентрирани върху теми,  които се отнасят до местоживеене,  недвижимо имущество,  дом и семейство.  Вашите близки може да имат нужда повече от вниманието ви или подобни теми влияят пряко и на други приоритети като сигурност,  бъдещи перспективи на развитие,  социален статус  и дори кариерно развитие. Вие може да се нуждаете от подкрепа от страна на вашите близки,  за да направите важен избор или те действително въздействат над средното ниво.

Някой от вас може да решат да намалят темпото,  така че да извършат оптимално рационален и правилен избор все едно са на прага на житейски кръстопът.

Вашето обществено положение може да бъде променено и от променение партньорски или брачни отношения…

Мнозина ще се нуждаят от обновление,  за да се измъкнат от сложни ситуации или да получат по-голямо удовлетворение в бъдеще.

Към настоящия момент няма за къде да бързате.  Голяма част от случващото се е по инерция,  понякога имате усещането,  че над обичайното трябва да се съобразява с външни фактори и на практика е точно така. Поради тази причина е препоръчително да следвате естествения ритъм на събитията,  за да се възползвате от спонтанни шансове,  позитивни за вас развръзки,  но също така да се  разделете с всичко,  което е изживял своето време. Правите си равносметки,  стигате до дъното на истини, разделете се с илюзии,  ако е имало такива,  а всичко това ви „ приземява“,  но и стабилизира,  помага ви да не губите здрава почва под краката си и да бъдете максимално обективни.

На 18  септември предстои пълнолуние,  което е с лунно затъмнение,  това пълнолуние ще предизвика развръзки, важни и показателни събития,  които са следствие на ескалирали тенденции през изминалите около шест месеца или да кажем от март 2024 г и досега… Нека случващото се да ви зарадва,  ако не всичко е по вкуса ви,  тогава не бива да се опитвате да задържате нещо,  което иска да остане в миналото,  защото няма енергия и потенциал да продължи напред или се очертава като илюзия.

Пред повечето от вас ще се разкрият някакви варианти на развитие,  понякога  аварийни изходи“,  особено,  ако търсите такива.

В любовта- преминавате при силни страсти,  а понякога и необходимост от трансформации,  може би да инвестирате в любовта и в един по-широк смисъл,  понякога да направите компромис или да жертвате едно,  за да получите друго и по-ценно,  ако прецените,  че си заслужава…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Конвертируем тренч Karl Lagerfeld

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска рокля Trendyol

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свеж полъх в есенен ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени