СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 16.09.2024 – 22.09.2024

x


Звездите акцентират силно върху вашето финансово състояние  и през настоящия период мога да ескалират развръзки на тенденции, които са се проявили в значима степен през март 2024 г и са ескалирали през изминалите около шест месеца. Ключов, показателен момент е Пълнолунието с Лунно затъмнение на 18 септември.

Нека случващото се да ви зарадва и да ви донесе удовлетворение,  а вие ще имате повече успехи,  когато действате креативно, изобретателно, използвате стратегически подход като търсите и откривате по-широка подкрепа от страна на хора,  които могат да допринесат за благоденствието ви.

Същевременно, голяма е вероятността да установите, че за да бъдете стабилни материално и не само, вие трябва да се съобразявате над обичайното с хора, дори институции, които влияят на вашата сигурност и благоденствие. Може да ви се налага да балансирате между вашия интерес и този на отсрещната страна, да давате, за да получавате,  понякога- да жертвате едно, за да придобиете друго и по-ценно.

Ако не действате по този начин, тогава може да се сблъсквате с доста трудности, които са като стена  към вашите успехи.

Анализирайте внимателно какво очакват от вас, вие ще прецените дали да го дадете и дали си заслужава.

Ако в някои случаи решите,  че не е твърде удачно да се съобразявате с определени личности, които действително ви действат като спирачка,  тогава вие ще прекратите връзки и договори, които ви нанасят щети.

Трудно ще се оправят и сами, в такъв случай е добре да си изберете съюзници…

Налага се да бъдете изрядни във финансови документи, ако дължите на някого нещо, тогава ще се наложи да се разплатите.

Може да попаднете в ситуация на подялба на имущество или конфликт на интереси,   ако е така,  трябва да имате предвид,  че не можете да очаквате толерантност и разбиране,  напротив- това е твърде строг  отговор,  безкомпромисност.  Ваши партньори лични или делови,  ще се водят единствено  според  собствените си  желания,  а понякога и против-  вашите,  целенасочено и преднамерено да ви навредят.  Отпорът може да е много силен и действително да ви нанесе загуби.

Хубаво е да се пазите от измами,  манипулации,  които предизвикват финансови загуби.

Взаимодействието с финансови институции не е твърде лесно,   препоръчително е да избягвате  всякакви рискове,  задлъжнявания,  крупни инвестиции.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Конвертируем тренч Karl Lagerfeld

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска рокля Trendyol

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свеж полъх в есенен ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени