СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 16.09.2024 – 22.09.2024

x


Вашата аналитичност ще е повод  да се сблъсквате с истини,  които са много полезни и показателни за вашите взаимоотношения,  партньорски връзки,  лични и делови.

Виждате отсрещната страна такава,  каквато е, „ без розови очила“,  а в този процес може да предизвикате разяснителни разговори,  които имат широко отражение.

Ако все пак в миналото е имало нещо нечестно,  или вашите представи са били нереалистични,  тогава сега се разделяте с илюзии,  ако е имало такива.

Пълнолунието с лунно затъмнение,  което е на 18-ти септември,  акцентира върху важни за вас връзки,  случващото е съпътствано от развръзки  на тенденции,  които са ескалирали през изминалите около шест месеца или от март 2024 г.  Взаимоотношения,  които са надеждни и перспективни- ще се оздравят  чрез взаимно доверие,  изчистване на недоразумения от миналото,  ако е имало такива.  Ако в някой случай това не е така  и вие прекратите отношения с определени личности,  тогава това ще е окончателно или нищо вече няма да е същото. Нека това твърдение не ви притеснява,  защото вие ще оставите зад гърба си само онези,  които са нелоялни,  не заслужават вашето внимание или не кореспондират с вашия път и предопределеност.  В известен смисъл може да се каже,  че сега звездите ви подтикват  мощно  да се освободите от токсични връзки и взаимодействия,  за да бъдете по-здрави и по-щастливи,  за да отстраните от пътя си спирачки по пътя ви напред и нагоре… Имайте го предвид и бъдете смели. Някой от вас ще изпитват все пак съмнения под въздействие на дълбоки вътрешни преживявания и своеобразен катарзис… Постепенно ще се измъкнете от това,  защото променяте гледната си точка или определени теми се изчерпват,  придобиват нов облик.

Благоприятен период да подействате добре на доходите сиь  въпреки че са твърде вероятни и повишени разходи.  Внимавайте с харчовете през втората част от седмицата,  за да не се дестабилизирате финансово.

Хора стоящи далеч от вас или извън традиционното обкръжение,  евентуални пътувания-  ви действат изключително позитивно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Конвертируем тренч Karl Lagerfeld

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска рокля Trendyol

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свеж полъх в есенен ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени