СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 16.09.2024 – 22.09.2024

x


Звездите ви подтикват силно да разчупите статуквото,  да потърсите повече възможности извън традиционното… Демонстрацията на висока квалификация,  общуването с хора,  които са извън близкото ви обкръжение- всичко това ще се превръща в проводник на възможности.

Същевременно,  комуникацията през настоящия период не е твърде лесна и изисква да бъдете особено внимателни при изказването на всяка дума,  която ще има широко отражение.

Повечето от вас ще водят разяснителни разговори,  ще чуят новини и ще вземат решения,  които ще имат дългосрочно отражение върху близки отношения,  понякога роднински връзки,  дори служебни контакти и договори.  Случващото се е набрало скорост и клони към развръзка на тенденции,  които са ескалирали за първи път през март 2024 година.  Въпреки всичко вие все още можете да насочвате  като съзнателно и целенасочено укрепвате онези контакти,   които могат да допринесат за благоденствието ви.  Вашата собствена компетентност,  осланянето на натрупан опит и авторитет,  придържането към факти,  анализ на миналото- всичко това ще ви помага да намирате най-верен подход.

На 18-ти септември предстои пълнолуние с лунно затъмнение,  може да очаквате през това време пик от известия,  важни и показателни събития,  които ви показват с кого или какво можете да продължите напред. Прекратени контакти едва ли ще бъдат възстановени или вече и нищо няма да е същото,  имайте го предвид и насочвайте внимателно…

Ако в миналото сте се движили в правилна посока,  тогава сега можете да очаквате вид подкрепа,  изкачване по йерархичната стълбичка,  по-престижни обществени позиции.

В края на седмицата сами може да се превърнете в проводник на преобразувания,  които засягат социалния ви статус,  репутация като  минимум. Това е много мощна енергия,  крайният резултат ще зависи предимно от вашата воля. Някой от вас ще направят важен и определящ избор за бъдещото си развитие,  могат да завъртят колелото на съдбата пред себе си…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Конвертируем тренч Karl Lagerfeld

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска рокля Trendyol

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свеж полъх в есенен ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени