Риана е новата муза на J’adore

x

За да въплътиш J’adore, е необходима уникална богиня, която няма нито граници, нито предели. Силна и вдъхновяваща жена, ослепителна и забележителна красота. Идол, който е мечтал за един живот и го е превърнал в злато. Затова Dior избира Риана за своя нова муза за да представи емблематичния аромат, в една история заснета от Стивън Клайн.



Историята на една метаморфоза и една коронация, на една среща между поп идол и легендарен парфюм. Сред златните нюанси на Версай тя е кралица, която се противопоставя на всички класификации, сияйно въплъщение на триумфиращата
женственост. Огледалната зала е нейният подиум. Гранд Канал е нейната сцена. Абсолютна Диорност. J’adore се завръща към произхода на една златна мечта, предлагана на жените от 25 години насам. Парфюмът-мечта, който Риана винаги е обичала, сякаш е бил предопределен за нея. Тя, възхитителна в емблематичната претворена огърлица, сияе в златната си, бродирана с пайети рокля, създадени от Мария Грация Киури.  Тържество на мечтата на Dior в унисон с екстравагантността на една
абсолютна звезда и универсална жена. J’adore и Риана, началото на една нова мечта в злато.



Специален парфюм ли е J’adore за вас?
Риана: Винаги съм обичала този парфюм. Майка ми работеше в парфюмериен магазин и носеше вкъщи тестерите, когато бяха почти празни. В къщата винаги имаше флакон с J’adore.

Как бихте описали аромата на J’adore?
Риана: J’adore е уникален аромат. Той е едновременно свеж и секси. Той не е нито прекален пикантен, нито прекалено деликатен, нито прекалено чист. J’adore притежава аура. Той изразява истинска „ есенция“.

Коя според вас е жената J’adore?
Риана: Тя е красива, силна, секси и едновременно с това устойчива.



Какво е да работиш със Стивън Клайн?
Риана: Винаги ми е приятно да работя със Стивън. Дори и с всичко, което е постигнал, той все още има такава истинска, чиста, детска страст към изкуството си. Такова удоволствие е да работиш с артисти като него! И пълният кръговрат е да се върна във Версай за Dior със Стивън Клайн!Dream team baby!

Една капка парфюм и сте облечени в Dior“ – Кристиан Диор. Какъв би бил тоалетът, който да се асоциира с една капка от новия L’Or de J’adore?
Риана: Нямате нужда от дрехи, ако носите J’adore… това е тоалетът. Чисто злато!Благодарение на
легендата Франсис Къркджиян.


Текст и снимки: Dior PR

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени