СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 07.10.2024 – 13.10.2024

x


Повечето от вас ще се чувстват подкрепени от страна на любими хора – партньор или деца, ако имате такива.

Въпреки всичко в душата на мнозина е неспокойно, вероятно има някакви теми, които са неудовлетворяващи за вас, а вие изисквате промяна. Вариантите могат да бъдат много и различни, например могат да ескалират спорни въпроси, които се отнасят до недвижимо имущество, местоживеене, разбирателство с някои членове на семейството. Добрата новина е, че затова може да се намери изход и вариант, понякога и „авариен“, допитвайте се до интуицията си, разчитайте на натрупан опит от миналото, така че да действате и реагирате различно и да получите по-добър резултат от преди.

Дребни ваши действия имат широко отражение и могат да преобразят средата ви на съществуване, крайният резултат ще зависи много от собствените ви реакции и какво всъщност желаете.

До края на седмицата се намирате в чудесен период, през който можете да „минете между капките“, да извлечете полза от сложни или предизвикателни ситуации, да излизате победители, винаги да намирате начин.

Все пак е полезно да се пазите от недоразумения, които могат да се провлачат дълго, да кажем през следващото полугодие, защото сега се задават теми и тенденции, които ще обсебват съзнанието ви занапред. Действайте така, както искате да бъде като емоционален фон и не само, през следващите месеци и като минимум до март 2025 г.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Препоръки от седмицата

Пуловер Бежов Regular Fit от AMI PARIS

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер Exeter Червен Regular Fit от Desigual

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожено яке Lonie Кафяв Loose Fit от Gestuz

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Животински принтове в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени