СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 14.10.2024 – 20.10.2024

x


Можете да укрепите партньорските си отношения и да ги насочите в една по-положителна посока като мечтаете, обсъждате бъдещи перспективи на развитие. Хубаво е да прекарвате повече време навън, може би с приятели, това също ще оздравява сърдечните връзки.

Все пак, ако в миналото са се натрупали различия, те ще ескалират, това ще бъде признак за различни интереси и е хубаво за изчистите това чрез общи цели, доколкото е възможно и ако не са преминати някои граници.

Ако говорим за делови контакти, тогава периодът също е подходящ да ги насочите в една по-позитивна посока, дори да се сдобиете с повече популярност и по-престижни обществени позиции, защото определени и влиятелни личности ви подкрепят. Препоръчително е съзнателно да действате в това направление, ако не се чувствате достатъчно подкрепени.

Все пак мнозина ще съществуват в напрегната или конкурентна среда. Някои конфликти могат да ви дестабилизират или дори да предизвикат загуби, пазете се от такива, но и защитавайте интересите си твърдо, до краен предел, за да не бъдат те подменени.

Седмицата е изпълнена с изненади, които могат да ви покажат скрити процеси, ако има такива. В друг случай – спонтанно се разделяте с хора и обстоятелства, вид приоритети, които губят стойност и значение.

Преосмисляте всичко ценно за вас, включително любовта, въпреки че може да са и по-практични теми. Интуицията ви подсказва вярната посока, невидими на пръв поглед опасности, за да се предпазите. Мнозина преживяват дълбок катарзис, нека това да е пречистващ и освобождаващ процес от всичко вредно и токсично.

На 17 октомври предстои Пълнолуние, което може да има превратно въздействие и в повечето случаи – позитивно.

На 17 октомври Венера преминава във вашия зодиакален знак и ще ви надари с доза късмет през следващите дни и седмици. Ако доскоро сте потискали някои ваши чувства, сега те ще избликнат като фонтан…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Препоръки от седмицата

Пуловер Бежов Regular Fit от AMI PARIS

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер Exeter Червен Regular Fit от Desigual

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожено яке Lonie Кафяв Loose Fit от Gestuz

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Животински принтове в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени