Red Bull Basement търси млади иноватори в България

x

Red Bull Basement се завръща за втори път в страната през 2024, готов да вдъхнови ново поколение иноватори да превърнат своите идеи в реалност. Под мотото „Една идея стига, за да направим положителна промяна“, инициативата предлага на студенти и млади иноватори до  възможността да разработят иновативни решения с помощта на най-новите технологии, включително изкуствен интелект.

Защо Red Bull Basement?

Днешните иноватори се водят от амбиции и желание за значимо въздействие върху обществото. Red Bull Basement предлага уникалната възможност за личностно израстване чрез достъп до ментори, експертни уъркшопи и глобална мрежа от съмишленици. Много участници от минали издания са успели да превърнат идеите си в реални бизнес начинания благодарение на придобитите умения и контакти.



Как работи Red Bull Basement през 2024?

1. Фаза 1 – Кандидатстване: От 1 октомври до 30 октомври 2024, екипи от по един или двама души на възраст 18 – 30 години могат да подадат своите идеи чрез онлайн платформата на Red Bull Basement. Нововъведение за 2024 е използването на изкуствен интелект, който ще помогне на участниците да създадат и развият своя бизнес план. Българският национален финалист ще пътува до Токио, Япония за участие в световния финал.

2. Фаза 2 – Развитие: От 18 ноември до 1 декември 2024, националните победители ще получат достъп до менторство и ресурси, за да усъвършенстват своите проекти. Чрез технологичната подкрепа на изкуствения интелект, те ще доразвият бизнес плановете си и ще се подготвят за стартиране на стартъпи.

3. Фаза 3 – Световен финал: Между 2 и 5 декември 2024 в Токио ще се проведе глобалният финал, където финалистите от над 40 държави ще участват в уъркшопи, мрежови срещи с предприемачи и визионери. Големият победител ще спечели уникално MBA изживяване – триседмичен практически курс в силиконовата долина в Лос Анджелис, сърцето на технологичния свят, с менторство от водещи фигури в индустрията.

Ако някога сте искали да оставите своя отпечатък върху света, но не сте знаели точно как, бих ви окуражила на 100% да кандидатствате за Red Bull Basement. Това е перфектната среда, в която можете да изградите нещо, което никога не е съществувало преди и нещо отвъд най-смелите ви мечти“, споделя Бринли Кид, победител от Red Bull Basement 2021.

Red Bull Basement 2024 предоставя платформа за млади иноватори, която ги вдъхновява и подкрепя в реализирането на техните идеи. Не пропускайте възможността да бъдете част от това глобално движение и да превърнете своята идея в реалност.


Текст и снимки: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Препоръки от седмицата

Пуловер Бежов Regular Fit от AMI PARIS

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер Exeter Червен Regular Fit от Desigual

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожено яке Lonie Кафяв Loose Fit от Gestuz

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Животински принтове в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени