СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 25.05.2015 – 31.05.2015

x

3-Gemini

 


Предстои една от най-важните седмици в годината за социалния ви статус – кариерно развитие, брак, а като минимум – трансформира се начинът, по който ви възприемат околните. Причината може да са ваши по ярки мечти за бъдещето, които да ви провокират да бъдете по-активни и предприемчиви, така че да сбъднете своя мечта или пък тръгвате в нова посока под външни влияния – нови изисквания, условия от страна на другите.
Всъщност, ваши партньори – лични или делови, сега ще играят ролята на спирачка или пък строг учител, който ви подтиква към равносметки за вашето собствено бъдеще, а понякога – и общ, съвместен път за развитие. Каквито и да са „сигналите“ обаче, те не са случайни, а са с натрупване от миналото. Вашият управител Меркурий е ретрограден, така че той също ще ви подтикне към подобни ретроспекции, анализи, ще спре за малко устремът ви напред, за да вземете най-правилните решения. На този етап това е най-правилният ход и не противопоставянето, а стабилността ви по различни поводи зависи от вид „авторитети“ в живота ви, от способността ви да се нагаждате към тях, да се съобразявате, а като минимум да делегирате отговорности.
Не забравяйте, че Слънцето вече е в Близнаци и докато е там вие създавате нова енергийна програма за предстоящата ви година. Внимавайте, насочвайте събитията в една по-позитивна за вас посока, рационално, а не емоционално и в поглед вперен в по-далечни хоризонти, защото фонът, който ще зададете ще ви влияе месеци.
Ескалират някой „внезапни“ или непланувани разходи, материалното ви благосъстояние е нестабилно и не бива да поемате излишни рискове.
Едва ли е много надеждно да разчитате на „приятели“, дори и под формата на съвети – те ви изненадват или последиците на по-късен етап са непредвидими.
Любовта е на заден план или силно се влияе от някакви интереси.
В понеделник информационният поток е много засилен – можете да извлечете ползи от това.
Вторник и сряда са рискови, тонусът не е много висок.
В четвъртък и петък събитията приличат на въртележка – условие за успехите ви е да уцелите „точния момент“.
В събота и неделя почивате активно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени