СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 10.08.2015 – 16.08.2015

x

5-Leo


Слънце и Венера вече са във вашия знак, а от тази седмица към тях се присъединява и Марс. Марс ще остане във вашия зодиакален знак почти до края на септември и ще повиши адреналина ви и не само! Вие постепенно ще станете по-активни и непримирими към евентуална неудовлетвореност, ще сте борбени, а до края на август и „войнствени” при всяка провокация.

Същевременно е добре да се напомни, че всички постижения, към които се ориентирате през настоящия период, тенденции, които зададете, ще ви влияят като минимум през следващите две години и половина.

На 12 август Юпитер ще напусне вашият зодиакален знак и вие почти несъзнателно ще се насочите отново към ревизия на всичко случило се през изминалата една година. Ревизират се чувствата ви, вие продължавате да променяте имиджа, вкуса си, мнението си за хора, житейски обстоятелства, които непременно ще ви поднесат на нови „релси” от септември.

На този етап, продължавате да привличате внимание, изненадват ви хора, стоящи далеч от вас – в пряк или преносен смисъл, можете „скоростно” да разширите хоризонтите пред вас с нови и стари възможности – в партньорството или пък кариерно развитие…

Новолунието от четвъртък и петък е във вашия зодиакален знак, а това означава, че следващият месец пак ще се окаже ключов за бъдещето ви, можете да „обновите” живота си или да зададете силен старт, особено родените през втори деканат, но и всички останали в различна степен.

В понеделник, вторник и сряда се пазете от прибързани реакции. „Подмолните течения” са силни, но и интуицията ви. Правете краткосрочни планове, за да можете да реагирате на момента.

В събота и неделя се пазете от загуби. Между впрочем, цялата седмица предупреждава, че разходите ви могат да надвишат приходите… Не са изключени и измами, подвеждане и обърквания в този сектор. Ако предстои уреждане на кредити, заеми или други и е възможно отлагане – отложете!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Конвертируем тренч Karl Lagerfeld

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска рокля Trendyol

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свеж полъх в есенен ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени