СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 05.10.2015 – 11.10.2015

x

5-Leo


Продължава периодът, който е със знак „повишено внимание” относно финансите ви. Причината е, че възникват обстоятелства, способни да ви дестабилизират /нараснали разходи, принудителни плащания, че и измами/, но същевременно това е прекрасно време, през което можете да  подобрите материалното си състояние чрез други и допълнителни доходи или пък чрез усилена работа, която ще се оцени по достойнство и ще ви издигне на по-висока и престижна позиция в колектива, в който работите.

Околните обаче постоянно ви изненадват, променят своето мнение и настроение, така че е препоръчително да сте по-внимателни и да разчитате предимно на себе си, да не се предоверявате твърде.

След 09 октомври Венера ще напусне вашия зодиакален знак и ще приземи в значима степен страстите, идеалите, които ви владееха през последните седмици. Сега оценките ще станат по-реални, целите – по-практични и близки, намеренията – изцяло свързани онова, което има осезаема, а не виртуална стойност. Тенденцията е много полезна, понеже ще ви помогне да материализирате онова, което е възможно, а другото по един естествен начин ще отпадне от полезрението и пътя ви.

Понеделник и вторник са рискови, планирайте на момента, за да можете да реагирате адекватно на някои „внезапни” обстоятелства.

В сряда и четвъртък сте център на внимание, привличате погледи, на повърхността изплуват всички натрупани емоции, които ви е трудно да прикривате.

В петък, събота и неделя се пазете от недоразумения и спорове относно – приходи, разходи…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Конвертируем тренч Karl Lagerfeld

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска рокля Trendyol

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свеж полъх в есенен ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени