СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Овен 21.12.2015 – 27.12.2015

x

1-Aries


В края на годината вие по един естествен начин си правите равносметка за онова, което сте постигнали или не сте успели. Вероятно ще го обмисляте или коментирате активно под влияние на различни провокации, а в този процес и там някъде в далечината ще се появят някакви нови алтернативи и възможности, които са ви убягвали до този момент или пък спонтанно застават на пътя ви, но за това пък могат да сбъднат тайно или съкровено желание, а като минимум да ви разтоварят от напрежение, което ескалира перманентно около вас в края на ноември и почти през целия декември.

На какво още можете да разчитате? На поощрения – морални или чисто материални от различни „чужди източници”, да кажем – на ваши партньори /лични или делови/, допълнителен бонус или повишение на работното ви място, уреждане на въпроси с банки и т.н.

Вероятно и важните новини, свързани със социалният ви статус, ще продължат да ви настигат, но на този етап се движат повече по инерция, отколкото да сте способни да им повлияете.

Както казах в началото – предстои период на равносметки, но събитията като цяло – сега и през януари могат да се окажат решаващи, превратни за бъдещото ви развитие.

Вглеждайте се в „знаците на Съдбата”, опитайте се да уловите попътния вятър и протегнатите ръце, които ще ви помагат, ако поискате.

В понеделник и вторник – шансове за печалба, но и доста разходи.

В сряда и четвъртък няма да ви липсва компания, информационният поток е много усилен.

В петък, събота и неделя повечето от вас ще предпочитат семейството пред шумните компании или поне ще имат нужда от почивка.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени