СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 29.08.2016 – 04.09.2016

x

2-Taurus


Слънчевото затъмнение на 01 септември ще сложи на нова плоскост сърдечните ви взаимоотношения – с партньори или приятели. Изглежда, че промените в това поле ще изискват и обновление в начина ви на комуникация като минимум и през следващия близо месец звездите ще ви подтикват да изчистите евентуални недоразумения, при това трупани от дълго време.

Връщате се към стари и неизяснени въпроси от миналото, но сега имате шанс да ги изчистите, така че те да не действат ерозивно и деструктивно на чувството ви за привързаност. Ако има тайни или подробности, които сте пренебрегвали до този момент – те ще се превърнат във фокусна точка на озарение, доста полезно за вас, защото звездите ви подкрепят все още и можете в пълна степен сами да насочвате потока от събития. Ако това все пак не се случи, тогава се ориентирате към други варианти за разрешаване на проблема, без да считате, че със стари методи ще получите различен краен резултат. Всъщност, сами ще се убедите в това и спонтанно, почти инстинктивно повечето от вас ще сменят тактиката, линията си на поведение.

Личните ви връзки се влияят подчертано от чисто материални и прозаични теми, в оптимален случай – разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. В негативен аспект – финансови затруднения охлаждат чувствата, но е хубаво да не забравяте, че трансформациите са трайни през месеца на затъмненията, така че нареждайте внимателно приоритетите си, без да губите от поглед визията си за по-далечно, светло бъдеще…

Ако имате пораснали деца или собствен бизнес, вероятно ще се наложи да инвестирате в тях.

На 30 септември Венера – вашата покровителка, ще премине във Везни и ще ви надари с повече свобода на ниво усещания, преживявания, но не само. Ежедневието ви постепенно ще забърза своя ритъм и ще ви среща с щастливи възможности за себереализация. Ако сте сами, можете да срещнете любовта до средата на септември на работното ви място.

Ако сте обвързани, ще искате да разчупите рутинното съществуване, като се замисляте все повече и върху собствените ви, лични нужди.

В понеделник и вторник се справяте с дела, които са отлагани или „затлачвани” и това ви носи полза.

Сряда, четвъртък и петък може да се окажат превключващи за важни за вас взаимоотношения, привързаност и т.н. Виждате близките си в реален образ и нека това не води до разочарования, а взаимно уважение и споделена обич. Дребни действия през тези дни имат широко отражение, не го забравяйте.

В събота и неделя „почивате” активно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Препоръки от седмицата

Пуловер Бежов Regular Fit от AMI PARIS

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер Exeter Червен Regular Fit от Desigual

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожено яке Lonie Кафяв Loose Fit от Gestuz

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Животински принтове в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени