За 15-и пореден път, в лимитирана серия, се снима календарът на Campari за 2014 година. В него главната роля този път играе Ума Търман, която в различните кадри се преобразява с червени рокли, като част от модните марки са Versace и Stella McCartney, а бижутата са създадени от Chopard.
Снимките са дело на известния фотограф Koto Bolofo. Той, заедно с творческия директор на проекта Andrea Marzagalli, пресъздава обстановката на типични сцени от Азия, Латинска Америка, Европа. Оригиналните теми, които се подбират ежегодно, са превърнали календара в един от най-добрите рекламни продукти. Миналата година звездата в него бе Пенелопе Круз с питие в ръка, която разказа историята на фаталното число 13 в толкова на брой „фатални“ кадъра.
Campari е класика. Тайната рецепта за приготвянето на напитката е останала непроменена от 1860 година насам. Campari е основна съставка на много коктейли по целия свят. Приготвя се от горчиви подправки, ароматни растения и плодове, които се преработват по специален начин. А крайният резултат се е превърнал в символ на отличния италиански вкус.
Текст: Стефи Стоева
Снимки: Campari
For the 15th consecutive time, in a limited edition, we have the Campari calendar of 2014. This time starring is Uma Thurman. She transforms in different scenes and the dresses are a part of the fashion brands Versace and Stella McCartney, and jewelry created by Chopard.
The pictures are the work of the renowned photographer Koto Bolofo. He, along with the creative project director Andrea Marzagalli, recreate the atmosphere of typical scenes from Asia, Latin America, and Europe. With the original topics that are selected annually, the calendar has turned into one of the best promotional products. Last year the star Penelope Cruz with a drink in hand told the story of the fatal number 13 in many "fatal" frames.
Campari is a classic. The secret recipe for the beverage has remained unchanged since 1860. Campari is a major ingredient in many cocktails around the world. Prepare of bitter herbs, aromatic plants and fruit that are processed in a special way. And the end result has become a symbol of excellent Italian taste.
Written by Stefi Stoeva
Pictures: Campari