СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП козирог 29.04.2019 – 05.05.2019

x


Седмицата е много динамична, предизвиква силни емоционални преживявания и в основата на това могат да бъдат собствените ви амбиции, но и вид безпокойство, че ще трябва да защитите интересите си по оптимално добър начин.

Тази тенденция може да породи необходимост по-енергично да защитавате интересите си, могат да ескалират разяснителни разговори, те ще ви помогнат да „сверите часовника си“ с хора от близкото ви обкръжение, да изберете линия на поведение, посока на развитие.

В този процес ще заздравите едни връзки, други могат да отпаднат, но тенденцията е да наложите авторитета си и да се справите с нарастваща конкуренция, повишени изисквания и т.н.

Може да се връщате към миналото да правите анализи, да преоценявате стари решения и това за някои ще е повод да направят „завой“ в бъдещото си развитие, съзнателно, планирано…

Радост получавате в дома и семейството си, дори и да има доза напрежение през първите дни, през втората част то се канализира поради отговорно поведение, натовареност в ежедневието или по един естествен начин, развръзки, които успокояват атмосферата около вас.

Обновявате връзки с любими хора, посоката много зависи от собствените ви желания. Ако искате корекция, ще ви се даде втора възможност след Новолунието в неделя.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени