СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП стрелец 29.04.2019 – 05.05.2019

x


В близкото обкръжение на повечето от вас има личност, която ги енергизира, мотивира, задава тон в ежедневието. Можете да получите вид подкрепа от определени личности, стига активно да работите в тази посока.

Не са изключени повишени ангажименти в дома и семейството, които изискват повишено внимание, време, енергия, за да канализирате семейни или имуществени въпроси в оптимално позитивна за вас посока. Имате шанс през настоящия период всички горе-изброени приоритети да ги превъртите в оптимално позитивна посока, като провеждате разяснителни разговори, сътрудничите си с хора от близкото ви обкръжение, заложите на обединяващи интереси, а не обратното, които ще предизвикат пак така обратен ефект и често различен от очаквания.

Ежедневието ви е доста натоварено, влече ви повече към занимания, които се отнасят до любими хора – от партньори до пораснали деца, ако имате такива, хоби или собствен бизнес. Евентуално напрежение може да се породи от нараснали разходи или неизбежни инвестиции, все пак не бива да поемате прекалено големи рискове.

През втората част на периода събитията се канализират в положителна посока, могат да се скрепят връзки, да се изгладят недоразумения, може да получите приятни, полезни предложения и все някой ще порадва сърцето ви.

Навлизате във важен етап от професионалната си реализация, ако не всичко върви гладко, ще имате шанс за обновление в тази сфера след Новолунието в неделя.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BURBERRY

Палто от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Slim boyfriend jeans от GRLFRND

Slim boyfriend jeans от GRLFRND Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от VERSACE

Пуловер от VERSACE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Благодарни сме на есента за всеки ден, в който оставяме палтото у дома!

Ако сте пропуснали
Най-четени