СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 29.06.2020 – 05.07.2020

x


Вие се намирате в един от най-важните периоди за вас през годината, когато можете да извършите трансформации, които трайно да се закодират във вашия имидж, обществено положение, кариерно развитие. Усилия, които сте полагали до този момент и в това направление най-накрая могат да дадат позитивни резултати или ще проведете конструктивни разговори, преговори, които ще очертаят по-добри перспективи на развитие.

Част от случващото се ще е по един спонтанен, дори неочакван начин, но напълно последователен, оправдан и следствие на минали ваши усилия.

Седмицата е показателна до какъв таван от възможности можете да се доберете, ще получите подсказки в тази посока и ако не всичко се развива точно така, като желаете, значи- трябва да смените посоката си на развитие, за да можете да разгърнете потенциала си.

Вашите амбиции са големи, подходът ви е такъв, че очертава по-далечни хоризонти на развитие, а това, което ви носи щастие и късмет е демонстрацията на висока квалификация, общуване с хора извън близкото ви, традиционно обкръжение, евентуални пътувания.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта на път, в лицето на личност, която е от друго населено място.

Навлизате в период, през който можете или трябва да привлечете на ваша страна енергични личности, които да играят ролята на мост към вашите успехи.  Същевременно конкуренцията също може да се усили или пък необходимостта да се съобразявате подчертано с мнението на определени особи, които влияят на развитието ви. Подходящата тактика за вас от сега и до началото на 2021г. трябва да бъде да откривате съмишленици, подкрепа, а не да се конфронтирате. При пряк сблъсък или провокиране на недоброжелатели- може да усложните доста живота си или направо това да се превърне в повод за загуби. Много по-силни и с по-голяма лекота ще преодолявате предизвикателствата, ако съзнателно проявявате инициативност в посока съдружие, подкрепа, одобрение от страна на важни за вас личности.

За дамите, които нямат партньор – могат да привлекат такъв, който да преобрази живота им.

За обвързаните Везни – това е нов етап, през който тяхната половинка ще им указва все по-силно влияние и е препоръчително през това време да гледате в една посока, а не един в друг.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени