СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 29.06.2020 – 05.07.2020

x


Ежедневието ви все повече забързва своя ритъм, но паралелно с това ви дава допълнителни възможности да демонстрирате вашите качества със съответните облаги.

Например, ако става въпрос за професионална реализация, сега сте в оптимално подходящ период, така че благодарение на собствената си инициативност да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват. Ако- не, тогава ще забележите, че вие сте много по-резултатни, буквално в ежедневието, справяте се с дела, за които до скоро не ви е достигала енергия, хъс, възможности и ето, че всичко постепенно се променя със съответните позитиви.

В друг случай, навлизате в период, през който ще трябва да се борите за своите позиции, да се справяте с конкуренция, допълнителни задачи и вероятността да се справите е повече от голяма.

Вие също така сте във важен период, през който може да ви се наложи да пренаредите приоритетите си, така че да не сте твърде натоварени, но и успешни, също, за да сте по-здрави. Евентуален интерес към спортуването ще има особено благотворен ефект… Всичко това стартира сега и ще се разраства като тенденция през идното полугодие и в крайна сметка ще промени позициите ви на работното място, от вас зависи посоката.

В началото винаги по-лесно се влияе, действайте още сега и може да направите пробив в избраното направление.

Ще ви помагат пътувания и/или демонстрация на висока квалификация.

Относно по-далечни перспективи на развитие – може да си върнете минал шанс, стига да искате, но за това ще ви помогне определена личност.

Партньори- лични или делови, също могат да ви изненадват приятно. Това е подходящо време да освежите и обновите важни за вас връзки, особено, ако пътувате, смените обстановката, обсъждате общото си бъдеще, стига да не са преминати определени граници в миналото.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Очарованието се крие в простите неща.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ