СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 24.08.2020 – 30.08.2020

x


Повечето от вас имат усещането, че са на прага на житейски кръстопът или трябва да вземат важни, определящи решения. Посоката много ще зависи от това каква подкрепа получавате от важни за вас хора или такива, които могат да повлияят на благосъстоянието ви.

Често ще откривате вид опека от вашето семейство, от най-близките си, които ще са проводник на ценни идеи, внезапни възможности.

В друг случай – това е период, през който са вероятни положителни трансформации във вашия дом, особено, ако решите да го обновите, възползвате се от вашия креативен и изобретателен подход, инвестирате в дома си…Вариантите са много, но все подкрепящи.

На този фон мнозина водят словесни битки, добират се до тайна информация или такава, която отчитат за действаща зад гърба им, натрупана е във времето като неразрешен казус. Той може да е свързан с професионалната ви реализация, дори доходи, онова, което имате – общо. През втората част на седмицата може да произтече важно събитие, което да има широко отражение – до края на годината. В оптимален вариант – разяснявате и изчиствате спорни въпроси. В друг случай и ако това е невъзможно – късате връзки и договори, които вече са изчерпани, нанасят ви повече щети, отколкото ползи. В по-ярки краски набелязвате онова, което точи ресурсите ви, също на кого и в каква степен можете да разчитате. Вероятно ще е по-добре съзнателно да прекратите подобни влияния и контакти…

Полезно е и да сте по-внимателни към здравето си…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени