СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 24.08.2020 – 30.08.2020

x


Все по-важна тема за вас ще бъдат партньорските ви отношения – лични или делови. Причините за това могат да бъдат много и различни. Например, навлизате в период, през който можете или се налага да оздравите важни за вас връзки.

Ще имате такъв шанс, въпреки че през втората част на периода може да ви изглежда, че отсрещната страна е по-нетолерантна или взискателна към вас. Разяснителни разговори са повече от вероятни, в повечето случаи те ще са верен, точен коректив за вас, ще ви посочват кои от вашите мечти са осъществими и кои ваши проекции спрямо бъдещото ви развитие или околните са неточни, анализирайте, насочвайте, не пренебрегвайте чутото, имате уникален шанс да получите значима яснота.

В друг случай – собствената ви социална активност, привличането на по-широка подкрепа от страна на околните – общо или в частност на влиятелна личност, ще се превръща в повод за собствения ви просперитет.

Голяма е вероятността през тази седмица вашата популярност да нарасне, да получите изненадващи и положителни известия, които ще оформят по-позитивни перспективи на развитие.

Информационният поток е много усилен, носи ви ценно знание, то понякога е е първоизточник на неочаквани и допълнителни възможности, в други случаи – ще ви показва какво следва да обновите, промените във връзките си, за да сте по-успешни.

На този фон и друга водеща тема са финансите ви. Вие можете да повишите доходите си или да заработвате добре, но същевременно разходите нарастват значително, те може да са полезна инвестиция в любими хора, бизнес, дори хоби…

В не толкова подкрепящ случай през втората част на седмицата може да произтече събитие, което да ви нанесе щети или поне ще е показателно – какво трябва да преодолявате, за да се предпазите от загуби, какво може да точи ресурсите ви. В началото винаги по-лесно се влияе, опитайте се да стопирате евентуални негативи своевременно или да ги обиколите, избегнете и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ