СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 30.11.2020 – 06.12.2020

x


Пълнолунието с Лунно затъмнение от началото на седмицата ще ви донесе пик от показателни събития, които ще се отразят на финансовото ви състояние или ще ви поставят в позиция на избор, предстоящи реформи и според подкрепата, която получавате от страна на личности, които влияят на благосъстоянието ви. Случващото се е като своеобразна развръзка на тенденции, които са зададени поне през изминалото полугодие. Чудесен признак е да получите финансова или морална подкрепа, вид удовлетворение, това ще е ясен признак, че се движите в правилна посока и ще можете да преумножите ресурсите си от втората част на декември, в различна степен до тогава.

Ако не всичко случващо се е по вкуса ви, тогава все още ще можете да въздействате, но очевидно като разчитате повече на себе си, а не на околните. Вашата инициативност ще расте, а паралелно с това шансовете да подействате позитивно на материалното си състояние, да постигнете вид стабилност на различни нива.

Можете да разчитате на това, че действията ви ще стават все по-резултатни и ефективни, водещи до печалба буквално и в по-широк смисъл и не случайно, а вече на придобит опит, вид тренинг, вашият собствен състезателен хъс.

Все пак и разходите ще растат, може да имате усещането, че парите изтичат между пръстите ви, внимавайте, не поемайте финансови рискове, също не позволявайте такива въпроси да застават между вас и любими хора.

Повечето от вас ще се радват на все повече подкрепа, одобрение от страна на околните – общо, приоритетно – обект на собственото ви внимание.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени