СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 30.11.2020 – 06.12.2020

x


Пълнолунието и Лунното затъмнение от началото на седмицата ще засегне вашите партньорски отношения, лични или делови. Събитията ще са като своеобразна развръзка на тенденции, които са ескалирали поне през изминалото полугодие и нека те да ви зарадват.

Чудесен признак е, ако сега се радвате на повече подкрепа или установявате по някакъв начин, че вашите връзки са заздравени и предстоят да бъдат надградени, това ще бъде ясен признак, че те са перспективни и кореспондират с бъдещото ви развитие.

Евентуални трудности ще са показател, че нещо трябва да се промени и вие все още ще имате възможност да канализирате тази мощна енергия в една по-позитивна за вас посока.

Ако това е невъзможно, тогава ще прекратите контакти и те ще останат в миналото ви, вероятно и завинаги.

Слънцето вече транзитира през вашия зодиакален знак и ще подкрепя вашето самочувствие, възстановителни сили, енергия. Мнозина ще усетят това влияние като вид въодушевление, вяра в собствените възможности, покачване на инициативността ви.

Ще установите, че вашите действия са по-ефективни, вие можете да направите своеобразен пробив в избрано от вас направление през тази и следващата седмица, да сбъднете съкровена мечта или да направите важни стъпки, ако имате собствен бизнес.

Някои от вас ще открият допълнителни или паралелни източници на доходи, ще спечелят нещо по един скрит или неочакван начин, тази перспектива ще се съхрани почти до средата на декември.

Появяват се хора, които ви подкрепят, имат благоприятно отражение върху тонуса и настроението ви, тенденцията ще се съхрани и през следващата седмица,  възползвайте се по оптимален начин.

Приключенският ви дух е висок, както и тръпката към риска, ако не се преминават определени граници – всичко ще е за добро.

Благоприятен период да оздравите сърдечните си връзки. Все пак може да криете част от вашите чувства, а някои може да се привлекат от тайна любов.

Въпроси, които се отнасят до дома, семейството или недвижимо имущество, може да ви тревожат, объркват…Набележете слабите звена, отстранете ги, най-силно можете да въздействате през тази и следващата седмица.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Намерете ни на плажа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ