СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 08.02.2021 – 14.02.2021

x


Продължават да се наместват пластовете в колектива, в който съществувате, независимо дали става въпрос за приятелски отношения или такива, които са на работното ви място и определят финансовото ви състояние.

Ще има хора, на които да можете да разчитате и всъщност, ще е полезно да полагате усилия точно в тази посока – получаване на подкрепа и одобрение от страна на лица, които влияят на благосъстоянието ви и бъдещото ви развитие. Ще намерите такива и можете да използвате Новолунието на 11 февруари, така че да заемете по-престижни позиции, да утвърдите авторитета си, това ще се налага по различни поводи, дори и за да избегнете евентуална дестабилизация, за да не позволите да ви изместят, за да се предпазите от щети.

Възможно е не всички да са чак толкова доброжелателни, не е изключено и да преоцените някои приятелства и така е правилно…

Обновяването, което предстои във вашите връзки, ще е дългосрочно и ще определи вашата стабилност – чисто материална, но не само, така че е полезно да си изградите дългосрочна стратегия, за да сте победители, лидери, за да превъртите някои предизвикателства в полза.

Любовта – тя е приятелска, освен всичко останало или приятелство може да прерасне в нещо повече. Въпреки всичко, вашите чувства също ще се тестват за устойчивост, пак така могат да ескалират вид равносметки, от рода на – какво давате, а какво получавате, понякога ще е необходимо да освежите и разнообразите отношенията си, за да ги оздравите, за да не допуснете отчуждение и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени