СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 08.02.2021 – 14.02.2021

x


През тази седмица се осветяват достатъчно важни за вас приоритети, които засягат социалния ви статус – общо, в частност това може да бъде кариерното ви развитие, брачни отношения или репутация като минимум.

Звездите изискват от вас вид обновление във всичко горе-изброено, добрата новина е, че вие можете да влияете подчертано на случващото се, въпреки че понякога може да се чувствате предизвикани да вземате по-крайни и решителни мерки, които да преобразят живота ви. Но подходът, крайният резултат се определят подчертано от вас, по друг начин казано – ще имате избор, дори и той да е в рамките на определена принуда, която изисква трансформация.

Темите, които ще ви занимават, не са от вчера, но сега ви се дава нещо като втори шанс да насочвате, да проявявате повишена инициативност, вероятно да допуснете нещо ново, различно, за да получите по-добър резултат от миналото. Помислете, съответен анализ ще е много полезен, както и проява на амбиции, борбеност, обединение на усилия с влиятелни личности, които ще ви подкрепят, ще гарантират стабилността и благоприятния изход от ситуации, в които защитавате интересите си или вашата сигурност.

Не се притеснявайте да пускате онова, което ви дестабилизира, не води до очакваните резултати, то ще освободи място на ново и по-перспективно, можете да се възползвате от Новолунието на 11 февруари, така че до края на тази седмица да извършите обновление, което ще има широко отражение, до края на годината, а може и много по-дълго време. Дори и да не е виден резултата веднага, той задължително ще прорасне през март.

В любовта – човекът до вас трябва да допринесе за по-добрия ви социален статус, стабилност, да подкрепя честолюбивите ви планове… Ако това не е така, тогава ще ескалира напрежение, което ще изисква разяснителни разговори, „да си сверите часовника“ с отсрещната страна и т.н., за да избегнете по-сериозни конфликти.

Ако сте сами – можете да срещнете благодетел, покровител, а това да прерасне в романтична връзка…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес носим лятна джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ