Новият моден сезон в разум и чувства – Tommy Hilfiger за есента и зимата

x

Независимо от времето съществува една базисна модна тенденция, която провокира умовете ни. Тя е в големия въпрос, модерно или практично, а като забъркаме и голямата „драма“ с индивидуалния стил визуалното уравнение става стряскащо! Обаче винаги има решение!

Въпросът е как да се облечем, по най-лесния начин и то с вкус? Fashion Inside откри решението в новата колекция на Tommy Hilfiger – The Explorer Club. Направихме свой собствен прочит, в градски сюжет, с динамичните възможности, които предлага американският бранд.

Четене между редовете



Хайде да сложим кръст на вездесъщите едноцветни плисирани поли. Структурирана цветна палитра под формата на хоризонтални райета придава една съвсем различна живописна динамика при движение на плисетата. Огромен бонус, който няма как да бъде пренебрегнат или поне не е  никак разумно. Напишете нова глава за плисираната пола, като добавите за главни действащи лица и плетиво в спортен стил, и кубинки.



Подходящ партньор към тази мека изразност е широкият пуловер в страстен цвят, в комбинация с карирана риза. Тайната е че ризата също е по-свободна, за тази цел си признаваме, че използвахме мъжки вариант. Далечна препратка към „Девет седмици и половина.“ Нужни са само чифт джинси и новата фабула е готова.

Изкуството на личния стил – първи срок



Да изградиш личен стил си е цяло изкуство. Сега, по време на онлайн обучението е моментът да му обърнете внимание. И щом ще се учим, нека се вдъхновим от стила препи. Най-общо казано, това е естетиката на училищното облекло, която за първи път се появява на модна сцена в САЩ. Тя не е никак скучна, уверявам ви! Особено, ако я интерпретирате през своята модна призма. Ето я и нашата: пуловер с V-образно деколте с характерните, за Tommy Hilfiger цветове. Повторени в карираната риза, онази мъжката, и допълнени от панталон във милитъри цвят. Доброто образование си е борба, а в линията на авангарда, освен знание, може да включите и високите токчета.



Друг характерен представител на този стил е пуловерът с емблема. Кой е казал, че той влиза в час само с карирана плисирана пола или панталон с ръб? Пробвайте в нюанс на бяло, и надграден с рокля на цветя за романтични акценти. Не забравяйте за свързващата нишка! Нека пуловера да е с емблема съдържаща флорален елемент. Лесно и ясно, нали?

Задава се вторият срок



Нужните знания вече се налични, предстои надграждане. Пуловерът с разпознаваеми цветове е на линия, към него вече се присъединява и задължителното сако. Разчупете схемата с тъмен деним и необичайно моделирани елементи. Обърнете ръкавите на пуловера върху сакото, акцентът, който се получава е толкова интересен.

За малкото свободно време, което остава спокойно може да изберете нещо още по-женствено. Рокля комбинираща два принта, райе и флорали, а за външни условия може да се гмурнете в топлата карирана прегръдка на дълго палто. Съчетаването на три различни принта може да е скандално и опасно, но ако са в една цветна гама всичко си е на мястото. Уверявам ви, че ще получите ефектът избихме рибата!

За свободното време с любов



Една хубава разходка винаги е на мода, но тя трябва да бъде придружавана не само от практичност, а и от запомнящи се комбинации. Дали ще изберем изцяло нова визия или ще преподредим пъзела няма никакво значение. Вариантите клонят към безкрайност!

Познатото вече карирано палто приема нова сюжетна линия с плетен суитшърт и вече споменатата плисирана пола на райе. Повторете нейния контрастен цветен елемент в аксесоар като колан, с който променяте силуета на палтото – една съвсем нова визия. Спортната трактовка също е напълно възможна. Ако към младежката комбинация от класически бял суитшърт и ватиран елек прибавите права дълга трикотажна пола с контрастни кантове оставате по младежки женствена и очарователна.

Бонус точки



Не се ограничавайте, действайте разумно! Добавете към червения пуловер с V-образно деколте поло шърт и мек панталон със спортен характер. Така разширявате образността на вашите визии за сезона. Индивидуалността е най-важното нещо в модата – няма да се уморя да го споменавам. Предприемете смели действия в тази посока.

Убедихте се, че изграждането на модния пъзел на сезона не е никак трудно, особено с колекцията на Tommy Hilfiger. С едни и същи „парчета“ може да получите съвсем  различни картини. Идеята за базисен гардероб на сезона тук изкристализира в пълен блясък!

Ако сте се припознали в някоя от визиите или искате да опитате нещо ново, можете да намерите колекцията в магазините на Tommy Hilfiger в Paradise Center, Serdika Center и The Mall.


Текст и стайлинг: Константин Стойнов

Снимки: Kare Studio за Fashion Inside

Гардероб: Tommy Hilfiger

Обувки: архив на стилиста

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени