СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 27.12.2021 – 02.01.2022

x


Повечето от вас сега са доста емоционални, защото срещат силна подкрепа от страна на близки до сърцето си хора. Ще намирате време за любимите си – партньор или пораснали деца, ако имате такива, за почивка или развлечения.

Все пак във вашите отношения може да ескалира своеобразен катарзис. Той ще е съпътстван с разяснителни разговори, например може да изкажете или да чуете думи, които описват чувства, преживявания, докосват вашето сърце или това на отсрещната страна.

Понякога може да имате усещането, че близките ви се променят или това се отнася до отношението им към вас. Това ще е повод да укрепите, подобрите взаимността… Ако не винаги е така – възползвайте се от аспектацията на звездите, за да изчистите евентуални недоразумения, ще влияете силно на околните, стига да не са преминати определени граници.

Срещате подкрепа от страна на семейството си или в този сектор ескалират положителни, стабилизиращи преобразувания.

Може да вземете важни решения, които касаят недвижимо имущество, местоживеене, дом, комфорт на съществуване, включително чрез ремонти, отново подкрепа, ако се нуждаете от такава.

Хубав период да пренаредите приоритетите си и буквално в ежедневието, а това да има оздравителен ефект, буквално и в преносен смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Препоръки от седмицата

Пуловер Бежов Regular Fit от AMI PARIS

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер Exeter Червен Regular Fit от Desigual

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожено яке Lonie Кафяв Loose Fit от Gestuz

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уютът на есенните цветове.

Ако сте пропуснали
Най-четени