СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 27.12.2021 – 02.01.2022

x


Въпреки че сте в период на празнични настроения, вие можете да се интересувате от по-практични въпроси, например такива, които касаят професионалната ви реализация. Причините за това могат да бъдат различни, например ескалират преобразувания на работното ви място и вие трябва да сте по-активни, за да заемете свое достойно място, да се възползвате или поне да не позволите да бъдете изместени.

Ако сте на правилното място, тогава ще намирате начин да превъртате всякакви предизвикателства в полза, внезапни шансове ще застават на пътя ви, особено след Новолунието на 02 януари, но не само.

Ежедневието на мнозина ще е натоварено със задачи над средното ниво, но това може да се окаже прекрасен момент да се докажете, да изпъкнете, да се справите с евентуална повишена конкуренция или изисквания, да получите вид подкрепа от колеги или влиятелни личности…

Ако не всичко се развива точно така, както искате, тогава може да си потърсите нова и по-подходяща реализация и след Новолунието на 02 януари. Тогава възникват внезапни шансове, особено, ако сте по-инициативни…

Популярността ви ще расте или в обкръжението ви ще се появи личност, която ще ви влияе силно…

Все пак ще намирате време и за развлечения, повечето от вас ще прекарат празничните дни доста шумно, запомнящо се, с любими хора.

Партньорските отношения се развиват добре, повечето от вас се радват на подкрепа от страна на надежден партньор. Ако в миналото са възникнали различия, сега ще можете да ги изчистите, включително и като се отдадете на приятни приключения, вид удоволствия и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени