СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 07.03.2022 – 13.03.2022

x


След близо половин годишен престой на Венера в Козирог – тя най-накрая навлиза във вашия зодиакален знак.

Повечето от вас ще усетят това въздействие като силно пречистващ момент.

Вие ще оставите зад гърба си онова, което е изгубило своя смисъл и значение, което преди време може да е било скъпо за вас, но сега придобива нова стойност.

Вашата самоувереност, енергичност, способност да влияете на бъдещи тенденции – постепенно ще растат и със съответните позитиви. Ако нещо сте таели в душата си в миналото, сега ще го изкарате на повърхността и със съответните последици.

С Венера и Марс във вашия зодиакален знак вие ще се оказвате все по-често в центъра от внимание, ще бъдете като ключово или превключващо звено, както за вашия собствен живот, така и за околните. Вашият адреналин, енергия и инициативност ще растат, ще ви подтикват към действия, които ще имат широко отражение.

Може да се каже, че навлизате в етап, през който ще се радвате на доза късмет, с по-голяма лекота ще привличате онова, което най-силно желаете. Дори и да се сблъскате с някои предизвикателства, ще ги преодолявате по-лесно под закрилата на Венера.

На този фон вие имате уникален шанс да подобрите вашите доходи, да материализирате ваши мечти, да спечелите нещо важно за вас.

Въпреки всичко през втората част на периода могат да ескалират и повишени разходи.

Посланията на звездите не са еднозначни за това време. За някои ще означава наливане на средства в ръцете ви като от нищото, но за други – може да означава изтичане на средства подобно на вода от дланите ви, без да можете да ги задържите. Каква ще е посоката на развитие – много зависи от това какво се е натрупало в миналото, „от божията милост“  символизирана от Нептун.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени