СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 07.03.2022 – 13.03.2022

x


Едни от най-важните събития сега ескалират във вашия дом и семейство. В оптимален случай – вие се справяте успешно с приоритети, които касаят недвижимо имущество, наследства, благоустройство на дома, хармония и разбирателство с близките ви.

Дребни действия имат широко отражение, така че е препоръчително да насочвате в желана от вас посока, внимателно и в по-дългосрочна перспектива.

През втората част от периода можете да идентифицирате скрити процеси, ако има такива, за да вземете мерки и да ги отстраните. Полезно е през това време да бъдете по-внимателни и да избягвате евентуално недоразумения у дома, защото те пак така ще имат дългосрочно отражение.

От четвъртък до неделя не е препоръчително да подписвате документи, които касаят недвижимо имущество. По-добре е да отложите или да извършите това до сряда включително.

На този фон – вашата социална активност расте, в обкръжението ви могат да се появят хора, с които да водите интересни, полезни разговори, които могат да се превърнат в проводник на допълнителни възможности или като минимум да разнообразят ежедневието ви.

Въпреки всичко не е изключено да попадате все по-често в ситуации, при които се налага  да защитавате тезите и мнението си по-упорито, да си служите с думите като с оръжие, за да изграждате връзки, някои от вас сключат дългосрочни договори, за да защитите интересите си или да се предпазите от повишаващи се конкуренция…

Ако това не е ваша тема, тогава просто ще имате нужда от повече почивка и пред вас могат да се оформят промени, които ще се отразят на всички нива от живота.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди пола от DOLCE & GABBANA

Миди пола от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична рокля от GAUGE81

Асиметрична рокля от GAUGE81 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от ZIMMERMANN

Къси панталони от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини рокля от ZIMMERMANN

Мини рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Роклята на цветя е най-добрата приятелка на приятелките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ