СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 26.09.2022 – 02.10.2022

x


Навлизате в период, който ще усили вашата социална активност и по един естествен начин ще обнови или промени вашите обществени позиции в колектив, отношението във вашето обкръжение, включително с любими хора.

Ще има личности, които ще ви ентусиазират, които ще се превръщат в проводник  на щастие или множество възможности.

Но за съжаление няма да липсват личности, които ще ви разочароват или ще установите,  че очакванията към тях са били преувеличени. Това може да се превърне в повод да направите чистка на вашето обкръжение.

Мнозина ще постигнат договорки, ще проведат разяснителни разговори, конструктивни преговори с партньори лични или делови, по-възрастни или влиятелни личности, а това може да има широко и дългосрочно отражение. Хубаво е съзнателно да се възползвате от някои шансове, които ви се дават от отсрещната страна чрез добронамереност и разбиране.

Информационният поток е много усилен и може да преобрази вашите контакти, сега е моментът да ги насочите в желано от вас направление, защото в началото винаги по-лесно се влияе.

През първата част от седмицата можете да повишите доходите си, може да получите разплата, награда, бонус и т.н., към които сте се стремили дълго време…

През втората част от периода може да възникнат недоразумения между вас и семейството, близки хора…

В такъв случай трябва да имате предвид, че подобни предизвикателства са се оформили от дълго време и пак така могат да ви влияят в бъдеще, ако не вземете съответни мерки… Тогава може да изгубите контрол. Изберете си стратегия, действайте различно, за да получите по-добър резултат от преди.

Ако това не е ваша тема, тогава може да изпитвате някои съмнения по кой път да поемете и все едно сте на прага на житейски кръстопът, може да изпитвате известна неувереност.  Ориентирайте се в направление, при което получавате определено одобрение, подкрепа и т.н., това ще е важно или определящо за вашите успехи, предизвикателства или спокойствие. Не пренебрегвайте вътрешния си глас, може да имате предчувствия и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Препоръки от седмицата

Пуловер Бежов Regular Fit от AMI PARIS

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер Exeter Червен Regular Fit от Desigual

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожено яке Lonie Кафяв Loose Fit от Gestuz

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Животински принтове в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени