СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 26.09.2022 – 02.10.2022

x


Традиционно и през тази част от годината голяма част от събитията се движат повече по инерция, защото вие приключвате една лична година.

На този фон и в по-ярки краски вие ще набележите водещи задачи, към които да се концентрирате, така че да не се разпилявате в различни посоки, за да сте по-ефективни и успешни на различни нива, включително и в чисто професионален аспект или такъв,  който ще осъществи честолюбивите ви планове.

Не е изключено ежедневието ви да е доста натоварено, но и да ви подтиква да се разделите с дела, хора и обстоятелства, които само ви натоварват, но не ви носят удовлетворение.

Възможно е да имате нужда от повече почивка, да намалите темпото, да следвате естествения ход на случващото се, което може да включва спонтанно възникнали шансове,  които не са случайни, а награда за полагани от вас усилия, но също така и предизвикателства, които трябва да преодолявате.

Може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, а вид равносметки ще ви подтикнат да направите избор и със съответните последици.

В този процес ще възникват и допълнителни възможности, от които да се възползвате, но те ще изискват повече време, за да се реализират в пълна степен, засега получавате първи сигнали в това направление.

Оформят се шансове да стабилизирате и подобрите финансовото си състояние, да се справите с имотни или битови казуси, а това може да има позитивен ефект и върху взаимоотношенията със семейството, да изчисти някои недоразумения или напрежение между вас и близките ви.

Ако това не винаги е така, значи различията са много по-сериозни и ще изискват повече време, за да се разрешат, ако това е възможно въобще… Ще получите подсказки в това направление през втората част от седмицата…

През първата част можете да проведете доста конструктивни разговори, можете да намерите изход и решение от спорни казуси, можете да получите вид подкрепа за честолюбивите си планове в лицето на конкретни личности или обстоятелства.

През втората част от седмицата е препоръчително да се пазите от интриги или нечестност,  които могат да ви нанесат щети – морални или материални.

През това време е препоръчително да отложите взаимодействие с финансови институции,  ако това е възможно разбира се…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Розовото е състояние на духа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ