СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 26.09.2022 – 02.10.2022

x


Традиционно и през тази част от годината голяма част от събитията се движат повече по инерция, защото вие приключвате една лична година.

На този фон и в по-ярки краски вие ще набележите водещи задачи, към които да се концентрирате, така че да не се разпилявате в различни посоки, за да сте по-ефективни и успешни на различни нива, включително и в чисто професионален аспект или такъв,  който ще осъществи честолюбивите ви планове.

Не е изключено ежедневието ви да е доста натоварено, но и да ви подтиква да се разделите с дела, хора и обстоятелства, които само ви натоварват, но не ви носят удовлетворение.

Възможно е да имате нужда от повече почивка, да намалите темпото, да следвате естествения ход на случващото се, което може да включва спонтанно възникнали шансове,  които не са случайни, а награда за полагани от вас усилия, но също така и предизвикателства, които трябва да преодолявате.

Може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, а вид равносметки ще ви подтикнат да направите избор и със съответните последици.

В този процес ще възникват и допълнителни възможности, от които да се възползвате, но те ще изискват повече време, за да се реализират в пълна степен, засега получавате първи сигнали в това направление.

Оформят се шансове да стабилизирате и подобрите финансовото си състояние, да се справите с имотни или битови казуси, а това може да има позитивен ефект и върху взаимоотношенията със семейството, да изчисти някои недоразумения или напрежение между вас и близките ви.

Ако това не винаги е така, значи различията са много по-сериозни и ще изискват повече време, за да се разрешат, ако това е възможно въобще… Ще получите подсказки в това направление през втората част от седмицата…

През първата част можете да проведете доста конструктивни разговори, можете да намерите изход и решение от спорни казуси, можете да получите вид подкрепа за честолюбивите си планове в лицето на конкретни личности или обстоятелства.

През втората част от седмицата е препоръчително да се пазите от интриги или нечестност,  които могат да ви нанесат щети – морални или материални.

През това време е препоръчително да отложите взаимодействие с финансови институции,  ако това е възможно разбира се…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени