СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 06.02.2023 – 12.02.2023

x


От тази седмица и до 20 февруари може да произтекат достатъчно важни или значими събития, които да се отразят на вашите бъдещи перспективи на развитие до края на годината, а може и повече.

Случващото се може да е свързано с получаване на награда за полагани от вас до този момент усилия.

В друг случай – вземате достатъчно важни решения, ескалират събития или новини, които пак така влияят, имат своето широко отражение. От вас може да се изисква самите вие да се мобилизирате, да вземете решения, които ще имат дългосрочно значение, а то ще се отрази на социалния ви статус, вид стабилност и т.н. Като минимум разбирате на кого можете да разчитате, какво трябва да оставите зад гърба си или пък трябва да преодолявате.

Повечето от вас ще могат да разчитат на конкретна личност, която ви подава ръка, ако имате нужда от това. Ще можете да разчитате на обкръжението си, на ваши приятели.

Все пак ще трябва да внимавате на кого се доверявате, защото около вас може да има и личности, които не са чак толкова добронамерени и могат да ви нанесат щети – морални или материални.

В оптимален случай – ескалират повишени разходи, но те ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вас самите или в любими хора.

Хора, стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл, обсебват вниманието ви. В друг случай – можете по различни начини и поводи да надникнете в бъдещето…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Препоръки от седмицата

Пуловер Бежов Regular Fit от AMI PARIS

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер Exeter Червен Regular Fit от Desigual

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожено яке Lonie Кафяв Loose Fit от Gestuz

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Животински принтове в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени