СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 06.02.2023 – 12.02.2023

x


През настоящата седмица вие ще положите доста усилия, за да утвърдите авторитета си в колектив, а в някои случаи – да получите подкрепа от страна на личност, която влияе на бъдещото ви развитие. Резултатите може и да не са веднага, но с времето ще имат трайно и позитивно отражение, което ще ви действа стабилизиращо за следващите месеци, а може и повече. Не е изключено да си правите равносметки до какво са довели ваши минали действия, да кажем през изминалите около две години.

До 20 февруари може да ескалират развръзки, показателни събития, също да вземете важни или окончателни решения, които касаят общественото ви положение, социален статус и т.н.

Информационният поток през цялата седмица е доста усилен, дава ви възможност да получите ценна информация, от която да се възползвате. Може да идентифицирате тайни или скрити процеси, ако има такива, но знанието винаги е сила, защото може да реагирате и да вземете мерки. Пазете се от по-крайни изказвания, спонтанни или непремерени, чрез които можете да нараните любими хора или пък може да действате против интересите си.  В оптимален случай – разграничавате се от нещо деструктивно, стига да се придържате към факти, да внимавате за манипулации, измами, внушения.

Не е изключено пред вас да се разкрият допълнителни и спонтанни възможности, чрез които ще материализирате ваши желания.

Може да се доберете до допълнителни източници за печалба или пък някои от вас ще установят, че има кой да им пази гърба, на кого да разчитат, дори и в някои по- предизвикателни ситуации.

По-креативен или изобретателен подход може да ви измъкне от заплетени ситуации или да превърти предизвикателства в полза. Колкото сте по-отворени към нещо ново и различно,  толкова повече ще се усилват тези шансове.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени