СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 08.07.2024 – 14.07.2024

x


През настоящия период вие имате уникален шанс да подействате добре на ключови въпроси,  които касаят вашата финансова сигурност,   професионален просперитет и израстване в кариерата.

Може да стабилизирате вашите доходи като разчитате на ваш придобит опит и авторитет,  а понякога и подкрепа от влиятелни личности.

Някой от вас ще се доберат  дълготрайни източници за печалба,  те понякога може и да не са твърде високи,  но затова пък да бъдат перспективни.

През цялата седмица звездите в различна степен ще ви дават подсказки- с какво можете да продължите напред,  включително като го надградите и обогатите, „ реформирате“,  но също- какво е изживяло своето време  и вече играе по-скоро деструктивна роля и трябва да го пуснете завинаги  извън живота ви… Ако има такова,  ще получите достатъчно ясни подсказки,  това ще е много полезно за да направите оптимално добър избор,  ако усещате че сте на прага на такъв.

През втората част от седмицата информационният поток се усилва,  чувате важни новини,  водите разяснителни разговори,  в този процес може да се налага вие да защитавате интересите си или пък нещо ценно за вас… В любовта, също мога да  ескалира подобна комуникация,  която да изкара на повърхността потискани чувства до този момент,  ако е имало такива.

Стигате до дъното на истини,  получавате знание, вид прозрения,  чрез които надниквате в по-далечното бъдеще. Случващото се ще се отрази на връзки и договори,  които касаят нещо ценно за вас,  някой от контактите ще бъдат оздравени,  но други-  рязко прекратени  или променени…  Пазете се от спорове,  които могат да прераснат в юридически казуси,  хубаво е да бъдете внимателни и при пътувания,  общуване с хора,  които са стоящи далеч от вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Пуловер с шарки

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на ток Gilda Черен от Le Silla

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Суитшърт Екрю Relaxed Fit от Polo Ralph Lauren

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

The Absolute Moisturizer CHC Anti-Ageing Cream With Matrixyl

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сатен за петък и за всеки ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени