СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 08.07.2024 – 14.07.2024

x


Почти през цялата седмица ще водите доста конструктивни разговори,  които могат да се превърнат в повод вие да укрепите важни за вас връзки,  да  получите вид подкрепа,  ако се нуждаете от такава. През първата част от седмицата може да постигнете договорки,  да подпишете договори, които са дългосрочни и доста перспективни.

Периодът е отличен да заемете по-престижни позиции в колектив,  да утвърдите авторитета си или пък да постигнете успехи,  които ще имат стабилизиращо въздействие върху бъдеще перспективи на развитие.

Общуването е проводник на възможности и е хубаво да се възползвате по оптимален начин особено до четвъртък,  в различна степен и през целия период.

От 12 юли Венера, вашата покровителка ще транзитира вече през зодиакалния знак Лъв,  а това рязко ще усили вашето честолюбие или пък непримиримост към вид несправедливости.  Повечето от вас ще бъдат силно подтикване да действат по- емоционално или крайно,  така че да превъртят всякакви предизвикателства в полза,  а ако това невъзможно,  тогава рязко да се дистанцирате от хора и обстоятелства,  които само ви напрягат.

Мнозина ще  действат изненадващо,  но не без причина,  а защото исках да получат различен и по-добър резултат от преди  или пък е дошъл предел от търпение или възможности,  след който се прелиства нова страница. Добрата новина е,  че крайният резултат в значима степен ще зависи от вас,  но от вас ще се изисква да насочвате тази мощна енергия в конструктивна посока, а не разрушителна,  като не губите крайни и по-далечни цели от поглед.

Любовта се тества за здравия или пък може да премине през своеобразна турболенция,  на повърхността могат да излязат потискани до този момент чувства, не като онова да има пречистващ и оздравяващ ефект…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени