Седмичен хороскоп Близнаци 27.04.2015 – 03.05.2015

x

 

 

 


 

Част от събитията може да са извън контрола ви, защото се движат по инерция според зададено вече направление, защото има външни фактори, които ви влияят, защото приключвате житейски цикъл и имате нужда да намалите темпото и да „презаредите" енергийните си ресурси, да преосмислите посоката си на развитие, по кой път да поемете и т.н. Всичко това е много полезно, а в такъв период продължавате да сте под полезната опека на Венера, която усилва харизмата ви, съответно шансове да влияете на околните, а и ви надарява с доза късмет.

Все пак е полезно да се пазите от преувеличения, които до края на периода могат да ескалират в недоразумения, дори разрив в някой отношения. Ако има нещо под повърхността, вероятността да изплува до неделя е значима.

Склонни сте да се представяте в различна светлина, променяте имиджа си или другите ви виждат по подобен „обновен" начин.

За да постигате целите си сега можете да разчитате на скрити ресурси, на хора, стоящи по-далеч от обкръжението ви, в друг вариант – пътувате и това е удачно, носи ви вид удовлетворение.

В четвъртък вашият управител Меркурий ще навлезе в Близнаци и силно ще ви подкрепи, ще свали значима част от бариерите пред вас, като за начало – в изказа.

Понеделник е подкрепящ, информационният поток е доста усилен – полезни или приятни новини. Подходящо е да водите преговори.

От вторник до четвъртък настроението ви е неустойчиво, занимават ви лични дела или онези, които са зад гърба ви -образно казано, но трябва да бъдат „разчистени".

Почивайте си, намерете начин да се разтоварвате в приятна компания през почивните дни, когато сте по-податливи на песимистични оценки, а същевременно няма да ви липсва адекватна поддръжка от важни за вас хора, стига да искате или да я потърсите.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Конвертируем тренч Karl Lagerfeld

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска рокля Trendyol

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свеж полъх в есенен ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени