Седмичен хороскоп Телец 27.04.2015 – 03.05.2015

x

 

 

 


 

Слънцето „влива" сили и енергия във вас, решимост и инициативност, която е способна да разшири хоризонтите пред вас – в пряк и преносен смисъл. Вие сте устойчиви, а действията и оформеното ви вече мнение задължително ще трансформира социалната ви позиция, като я приближи до личните ви виждания, а и желания.
Трудно бихте направили компромиси сега с вашето благополучие, факт, който ще ви подтиква и стимулира да се развивате. Напомням, че докато е Слънцето във вашия знак, вие създавате „годишна програма", произлизаща от вашето Его, мечти… А Марс, веднъж на две години и половина също ще ви подкрепи, а и няма да ви позволи да се отпускате… посетите семена ще прорастват дълго, така че е полезно да изберете внимателно посоката си на развитие, а после ще се движите по нея, понякога по инерция, а в други случаи това ще се оказва задължително… Така за някои „обновлението" ще тълкува като шанс, а за други – принуда, защото старите схеми, а и ресурси са се изчерпали.
През цялото време можете да получавате вдъхновяваща помощ от приятели и колеги, използвайте го, за да извлечете максимална изгода.
Чувствата продължават да са хладни и пряко да се влияят от финансови или други „материални" съждения, особено през втората част на периода, когато ескалират принудителни плащания и подобни въпроси: „дал-взел" и т.н.
Някои Телци спонтанно ще разкрият прикривани преживявания – свои или чужди, със съответните последици.
В понеделник се раздвоявате между домашни и служебни приоритети, забавяте ход под външно влияние. Събитията са много показателни и осветяват силните и слабите звена в най-близката ви среда – дом, семейство. В него постепенно ескалира нужда от промяна – ремонт или наместване на пластовете между вас и околните. Взетите мерки ще тушират напрежение в края на тази или през следващата седмица, но все пак зависи вие какво искате…
От вторник до четвъртък сте много пробивни, а това ще е повод да повишите самооценката си, да завоювате по-добри позиции, да порадвате сърцето си.
В събота и неделя „почивате" активно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В понеделник правим магия за лято.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ