3 кинопремиери този септември

x

Паритата на открито и нощите под звездите минаха по реда си и това лято, което ще запомним като лудо, истинско, неповторимо. Но септември ни зове с няколко от най-интересните филмови премиери през годината. Ето кои три филма не бива да пропускате този месец.



Съли: Чудото на Хъдсън (09.09.2016)

Том Ханкс се превъплъщава в пилота, приводнил самолет в река Хъдзън. Историята на капитан Челси Салънбъргър, който успява да приводни авариралия самолет „Еърбъс А 320“ в ледените води на река Хъдсън и да спаси живота на всички 155 пътници в самолета.



Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта (16.09.2016)

Към носителите на „Оскар“ Рене Зелуегър и Колин Фърт се присъединява и Патрик Демпси. В новия филм заварваме героинята на Хелън Филдинг в неочаквано деликатна ситуация. След като се е разделила с Марк Дарси (Фърт), Бриджит Джоунс се е сбогувала със своето „и заживели щастливо“. На 40 и малко и отново сама, тя решава да се съсредоточи върху кариерата си като продуцент на новини, заобиколена от стари и нови приятели. Както никога, Бриджит контролира живота си. Какво може да се обърка?



Домът на Мис Перигрин за чудати деца (30.09.2016)

Когато 16-годишният Джекъб (Аса Бътърфийлд) се натъква на на дома за чудати деца на мил Перигрин дълбоко в гората, той открива, че всички там са очаквали пристигането му отдавна. Объркан от ексцентричността на децата и тайнствената природа на Мис Перигрин (Ева Грийн), Джейкъб разбира, че и той самия е чудат и е избран да защитава дома и новите си приятели от злите създания, възнамеряващи да ги убият. Самюъл Л. Джаксън и Крис О’Доуд също са в звездния състав на фентъзи филма, режисиран от Тим Бъртън и създаден по мотиви от едноименния роман на Рансъм Ригс.

Пригответе се за една наистина запомняща се филмова есен, защото фестивалът във Венеция също обещава интригуващи заглавия.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Празнично в понеделник.

Ако сте пропуснали
Най-четени