Красота и баланс отвътре навън със Super Elixir

x


В края на лятото след дългите ваканционни дни и по-интензивния начин на живот организмът ни се нуждае от възстановяване и алкализиране, за да се подготви за студените месеци от годината. Както знаем, за да функционираме в норма, водните компоненти в тялото ни трябва да бъдат алкални, а клетките да източват токсините. Когато алкализираме организма си, здравето ни е перфектно. Да направим правилния избор и бъдем здрави с продуктите от серията Super Elixir на VieEco!



Красотата отвътре и блясъка на перфектното здраве

„Човек е това, което яде“, гласи стара аюрведична мъдрост. В основата й са правилният подбор и баланс на храните, които включваме в ежедневното си меню. Красивият външен вид не е само комбинация от физическа активност и скъпи козметични продукти. От първостепенно значение е и храната, която приемаме. Как да постигнем баланса и да се храним пълноценно, за да се погрижим за красотата си отвътре?

Отговорът е в THE SUPER ELIXIR Alkalising Greens на VieEco – високо специализираната добавка алкализиращи зеленини, съдържаща витамини, минерали и микроелементи, които спомагат за добро здраве, жизненост и красота. Една комбинация от внимателно подбрани 45 натурални съставки в научно изчислени съотношения (супер зеленини, китайски билки, храносмилателни ензими и представители на семейството на гъбите Майтаке), създадена, за да помогне на тялото ви да поддържа своя pH баланс. Продуктът е формулиран да се абсорбира от тялото на клетъчно ниво като оптимизира действието на всички 11 системи на тялото, сред които: храносмилателна, ендокринна, покривна (коса, кожа и нокти), кръвоносна, нервна система и др. Приемайте алкализиращите зеленини ежедневно – разтворени във филтрирана/минерална вода, ядково мляко или към  любимото ви смути.



Забравете за мултивитамините и стимулиращите напитки, в които химията е изместила силата на природните съставки! SUPER ELIXIR Alkalising Formula е хранителна добавка изцяло на растителна основа без глутен, създадена от водещи лекари по здравословно хранене с 45 внимателно формулирани съставки, подхранваща тялото ежедневно на клетъчно ниво отвътре навън. Пробиотиците и пребиотици в нея подпомагат храносмилателната система, куркумата е за метаболитната функция, хромът помага за  поддържане нормалните нива на кръвната захар, глутаминът – функцията на червата, акаят, нарът и екстрактът от гроздови семки се грижат за здравата и еластична кожата, В-комплексът  подпомага за енергийните нива, витамин D3 поддържа здравето на костите, ечемичната трева и  спирулината са с алкализиращи и антиоксидантни свойства и с високо съдържание на витамини, минерали, аминокиселини и хлорофил, екстрактът от глухарче поддържа черния дроб, майтаке и шийтаке гъбите в комбинация са мощен стимулант на имунната система, псилиум люспите и лененото семе детоксикират и регулират храносмилането, Омега 3 подпомагат когнитивната функция, а екстрактът от хвощ поддържа здравата съединителна тъкан.



Супер храна за здраво и стройно тяло?

Да, и това не е мит. Постижимо е с разумното комбиниране на полезни хранителни вещества. В този ред на мисли растителният протеин на Super Elixir Nourishing Protein се вписва идеално в нашето ежедневие с необходимите хранителни вещества, които осигурява на организма: пробиотици, куркумин, нар, оризов протеин, листа от глухарче и люспи от псилиум. Super Elixir Nourishing Protein съдържа 9 незаменими аминокиселини и хранителни вещества, които контролират теглото, дават старт на метаболизма и забавят процесите на стареене. Съдържащите се в него пробиотици помагат на вътрешната флора на организма като увеличават добрите бактерии, възстановяват равновесието на червата и редуцират неприятното подуване на стомаха. Оризовият протеин е веганска съставка, която помага да останем сити за по-дълго време,  понижава холестерола и поддържа нивата на инсулин, за да запазим стабилността на кръвната захар.

Вземете плод, 1 лъжица протеин и течност по избор и миксирайте. Леко, бързо и най-вече – здравословно похапване. С вкус на ванилия или шоколад – изберете вие.



Здрав сън за здрав дух и тяло

Сънят е едно от най-добрите неща, които можете да осигурите на организма си. Оптималното количество сън подпомага поддържането на теглото и регулирането на апетита, както и правилното функциониране на органите. Сънят е нужен, за да се детоксикираме и възстановим от стреса през деня. Дори да сте в блестящо здраве, ако страдате от недоспиване, ще произвеждате вътрешно замърсяване, наречено свободни радикали.

Почувствайте спокойствие и почивка с валиум от природата със SLEEP WELLE TEA на VieEco. Успокояващият чай е естествена и ефективна комбинация от билки, перфектни при проблеми със съня, но и ефективни през деня, когато се нуждаете от момент на спокойствие и релакс: skullcap (използвана при широк спектър от нервни заболявания, включително безсъние и тревожност), корен от валериана (подобрява качеството на съня, заспиването и насърчава дълбокия сън) хмел (комбиниран с валериана е лек успокоител при безпокойство и безсъние).



Това е нашата “Програма Здраве” – 24/7  хармония, енергия, красота и баланс. Да се погрижим за себе си с тези три лесни стъпки! Да празнуваме всеки момент тук и сега!

 

Текст: Fashion Inside

Снимки: VieEco

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени