Д-р Денкова: Винаги съм се опитвала да бъда визионер

x


Д-р Денкова е не само изключителен професионалист, но и личност, която ни зарежда и ни кара да вярваме, че младостта може да бъде разтегливо понятие. Над 300 приятели, гости, почитатели и колеги уважиха едно от водещите събития в областта, а именно – откриването на съвсем новата и буквално космическа клиника на д-р Денкова и д-р Стоянов. В невероятното пространство работят 8 дерматологични кабинета, включително дерматохирургия и 1 операционен блок, в който ще се извършват миниинвазивни процедури за моделиране на лице и тяло. В сектор „Хирургия” са обособени 2 операционни блока и собствен стационар. Самата д-р Денкова споделя:

Винаги съм се опитвала да бъда визионер и да гледам напред, особено когато става дума за бизнеса ми. И съм щастлива, че в момента поставяме основите на следващите години сериозна и вдъхновяваща работа. В DR-DENKOVA DERMATOLOGY на бул. Симеоновско шосе 62 най-сетне разполагаме с достатъчно пространство, за да развием дерматохирургията и миниинвазивните естетични процедури за лице и тяло, за които сме пионери в България и за които предвиждам огромно бъдеще.“

Щастливи сме, че у нас се случват подобни събития. Успех и попътен вятър на новата клиника на на д-р Денкова и д-р Стоянов!





Текст: Теа Николова

Снимки: Press

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени