10 стилни инстаграм дами, които да следваме

x

Събота е лежерен ден за почивка, всички го знаем. И също знаем, че имаме купища свободно време да разглеждаме списания, онлайн магазини и, разбира се, социалните мрежи. Не че не харесваме последните, но понякога времето, което им отделяме, е просто изгубено. Осъзнаваме, че не можем постоянно да се образоваме и да намираме полезна информация в интернет, но поне можем да прекараме няколко ползотворни мига, като намираме вдъхновение.

Затова днес решихме лежерно да ви покажем цели десет стилни дами, които ние следваме и намираме за изключително вдъхновяващи. Всяка от тях е различна, но всички те имат едно общо нещото – любовта към модата. Ето за кого става дума.

Започваме класацията със Силвия Бартабак. Тя е испанка с гореща кръв и още по-горещи модни визии. Стилът й напомня бохо и съвременен шик, събрани в един тоалет. Силвия често залага на по-ефирни материи и свободни кройки, като без усилие съчетава Zara и Gucci само в един аутфит.







Продължаваме с едно еклектично момиче – Теса, известна още под артистичния прякор Tezza. Тя е музикант, моден блогър, фотограф, продава свой пакет филтри за обработка на снимки, както и пакет фотографии. От скоро има и колаборация за собствена модна линия с американския бранд INSPR. Общо взето, тя се развива на много творчески хоризонти, а ние най-много харесваме модната й натура.







Следваща в нашия списък е Стефани Уайзман. Тя е точно онова мечтано градско момиче, което всяка от нас е искала все някога да стане. Стефани съчетава street style елементи с висша мода, успешно се справя с инкорпорирането на спортни дрехи в ежедневието си и всеки ден ни дава пример, че в модата всичко е възможно.







Продължаваме с Емили Лучано – кралицата на неутралните визии. Ако посетите Инстаграм страницата на Емили, ще видите колко много неутрални тонове облича тя. Ако кажем, че е овладяла изкуството на базовия гаредорб, ще е малко. Макар че е пестелива откъм цветове, Емили изобщо не се шегува, когато става дума за материи и кройки. Вижте сами:







Цветна душа с много таланти – това е Кейси Гууд. Тя е моден блогър, който развива и собствена палтформа с класове, посветени на социалните мрежи. Освен на модата Кейси е отдадена на това да вдъхновява другите и да показва истинското лице на живота. Тя споделя както своите убийствени визии, така и дни, когато е по пижама и без грим вкъщи. Обичаме Кейси и я подкрепяме по пътя към споделянето на повече истински моменти.







Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Желаем ви Светли празници!

Ако сте пропуснали
Най-четени