СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 23.12.2019 – 29.12.2019

x


Новолунието на 26 декември ще ви подтикне да гледате в по-далечни перспективи на развитие, защото точно по този начин няма да изгубите вярната посока, ще намерите начин да сбъднете ваши съкровени желания, ще направите оптимално добър избор, правилен и целесъобразен, когато усещате ,че сте на прага на житейски кръстопът.

Някой от вас могат да придобият усещането, че са под особената опека на висшите сили, които им помагат да превъртат предизвикателствата в полза, да спечелят нещо и следствие на неявна подкрепа, покровители, благодетели и т.н.

Все пак, ако нещо е на път да остане в миналото- не съжалявайте, значи то вероятно не ви е нужно такова, каквото е и в бъдещото ви развитие.

Все повече ще се налага да променяте нещо в ритъма си на ежедневие, навици, приоритети, вероятно да сте по-мобилизирани, а това по един естествен начин ще ви помогне да постигате конкретни и полезни за бъдещото ви развитие цели, останалите, които ви действат деструктивно- ще се разделите с тях, в лицето на определени личности, обстоятелства в живота ви.

Променящи се семейни условия на съществуване или пък имуществени- ще ви мотивират подчертано в определена посока.

През тази седмица това ще се превърне във възможност да спечелите нещо- финансово, под формата на морално удовлетворение, може да се освободите от дългове, онова, което ви тежи като товар на гърба-общо. Ще имате достатъчно подсказки, хубаво е следвате естествения ход на събитията, така ще спечелите повече, отколкото да вървите срещу течението, така едва ли ще стигнете далеч.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени