СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 23.12.2019 – 29.12.2019

x


Новолунието на 26 декември е във вашия зодиакален знак, така че ще е едно от най-важните за вас през цялата предстояща 2020г. , може и по-дълго…

Причините за това тълкувание са, че това Новолуние включва и Слънчево затъмнение, Юпитер и само по себе си е изключително рядко като явление.

Затъмненията имат свойството да действат като космически стрелочник, който ни прехвърля на други релси на развитие, помага ни да не се „изгубим“ по пътя на нашите истински цели, предопределеност, шанс да разгърнем потенциала си, открием своето щастие.

Така и вие трябва да приемате това Новолуние- то безспорно ще подейства позитивно на вашите амбиции, които ще се усилят в пъти, на възможността да демонстрирате вашите качества, да ги преумножите, афиширате, да привлечете по подобен начин доза късмет, звездите ще ви подкрепят в честолюбивите ви планове.

Тази тенденция ще се отрази най-силно на родените през първи деканат от зодията, но и всички останали в различна степен.

Както знаете в началото винаги по-лесно се влияе и колкото сте по инициативни след Новолунието, толкова по-значими резултати ще постигате.

Факт е обаче, че понякога ще имате усещането ,че се жертвате в името на другите, дори, че повече давате, отколкото получавате.

Но вие ще можете да просперирате предимно, ако се добирате до своеобразна подкрепа и одобрение от важни за вас хора, партньори, влиятелни личности ,това може да се случи по горе-описания начин.

Успявате да се справите с повишена конкуренция, да сбъднете ваши тайни или съкровени желания.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Пролетно, с панделки.

Ако сте пропуснали
Най-четени