СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 23.12.2019 – 29.12.2019

x


Новолунието от 26 декември ще обнови вашето положение в колектив, вие ще имате шанс да заемете по-престижни позиции, да преумножите влиянието си над околните, да се сдобиете с популярност, ако това ви интересува.

Ще можете да си върнете влиятелна опека или хора от миналото могат да напомнят за себе си, да се превърнат в мост към вашите успехи.

Някой от шансовете сами ще застават на пътя ви, следствие на вече положени усилия, но други сами трябва да инициирате, особено след Новолунието, като посоката е точно такава- да се стремите да привличате вид опека, да сте социално по-активни, да преговаряте за интересите си, да афиширате способностите си.

Ако действате по подобен начин и успеете през следващите седмици да се сдобиете със своеобразна опека, одобрение от определени и важни за вас личности, тогава тази тенденция ще прораства, ще ви гарантира повече успехи, престиж или поне спокойствие за идните месеци.

Помислете, ориентирайте се към правилните личности, изберете ги. Ако все пак някой от тях не отговорят на очакванията ви и дори напуснат обкръжението ви- не съжалявайте, те вероятно нямат място във вашето бъдещо развитие и много скоро ще бъдат заменени от други и по-перспективни за вашето развитие персони.

Този процес може да е съпътстван със смяна на средата и това ще се отчита за ваше добро.

Може да решите да се върнете на стари места, да си върнете минали възможности  и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени