СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 14.11.2022 – 20.11.2022

x


Вие се намирате в отличен период, през който можете да се представите в оптимално позитивна светлина на работното си място, можете да направите пробив в кариерното си развитие. През изминалата около година вашето обществено положение беше перманентно тествано за устойчивост на външни влияния, а вие полагате много усилия, за да се справите с тези предизвикателства.

Ето, че сега можете да получите награда затова като се радвате на одобрение, имате шанс за заемане на по-престижни позиции, стига условията на труд да го позволяват.

При всички случаи периодът е показателен до колко са осъществими мечтите ви, дали минали действия са били целесъобразни и приоритетно в направление професионална реализация.

Ще имате възможност да изчистите евентуални слабости, ако в миналото сте били подведени, объркали сте посоката, позволи ли сте да ви въвлекат в интриги или нещо друго, което наранява имиджа и успехите ви, разминава ви с тях, ето че сега можете да въздействате на всичко това и да го превъртите в една по-позитивна и подходяща за вас посока.

Изградете си стратегия като се осланяте на миналото и с поглед вперен в по-далечното бъдеще, така няма да се „изгубите“,  образно казано.

От 17-ти  ноември Меркурий, вашият покровител ще транзитира през Стрелец, ще усили в пъти вашата социална активност и по един естествен начин вашата популярност ще започне да расте, в обкръжението ви ще се появят хора, които ще ви подкрепят, ще ви дават интересни идеи и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени