СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 14.11.2022 – 20.11.2022

x


Вашата покровителка Венера е в зодиакалния знак Скорпион през първите дни от седмицата, а след това и от 16-ти ноември ще транзитира през Стрелец, значи в началото на периода вие може да действате доста стратегически, умело, правилно и целесъобразно,  така че да подействате позитивно на вашите партньорски отношения, да зададете едни по-дългосрочни перспективи на развитие, които ще укрепят съответните връзки.

Ако сте сами, тогава можете да срещнете любовта и ако е започнете сега, тогава тя може да бъде дългосрочна и доста преспективна.

Ако към настоящия момент преобладават различията, това ще е сериозен признак, че те са значими и могат да изиграят ролята на пропаст между вас.

През втората част от седмицата вие все още ще бъдете е в много добър етап, през който можете да оздравявате важни за вас контакти, но сега и да извличате реална полза от тях.

Все по-гръмко ще изразявате вашите чувства, претенции и желания, така че вашите отношения ще се наситят с повече страст.

Препоръчително е през следващите дни да се концентрирате върху общи и обогатяващи цели с важни за вас хора, това ще има изключително позитивен ефект…

През цялата седмица вашата популярност расте, имате на кого да разчитате и се радвате на добронамереност от страна на околните, възползвайте се по оптимален начин и „циментирайте“ отношения, които могат да допринесат за чувството ви на щастие – общо.

Въпреки всичко трябва да се пазите и от неблагоприятни влияния, от личности, които могат да се възползват от вас и да ви нанесат щети – чисто финансови, но не само.

Направете съответните преоценки, за да се предпазите и от бъдещи загуби. В друг случай звездите показват повишена конкуренция и необходимост да инвестирате повече в себе си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени