СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 14.11.2022 – 20.11.2022

x


Вие сте в прекрасен период, през който можете да оздравите сърдечни връзки с ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива.

Ако в миналото са възниквали някакви различия между вас и любими личности, сега имате шанс да ги изчистите като обсъждате по-далечни перспективи на развитие, като мечтаете или пък пътувате, това ще действа доста позитивно на чувствата и привързаността между вас, ще обогати и надгради общите ви преживявания.

Ако сте сами, това е подходящо време да започнете романтична връзка и ако тя се осъществи, тогава обещава да бъде доста перспективна и надеждна.

Въпреки всичко, не е изключено да изпитвате някаква тревога, колебания или съмнения по кой път да продължите напред, защото усещате, че нещо губи своя смисъл и трябва да остане в миналото или пък трябва да направите избор с какво да се разделите, за да бъдете по-стабилни, по-щастливи и т.н.

Някои от вас може да изпитват неяснота за своето бъдеще и поради горе описаните причини.

В такъв случай е препоръчително да се доверявате на интуицията си или пък да оставите самото време да ви направлява, което много често намира най-подходящият изход и решение, когато действате правилно и в тон с вашата съвест.

Хора, стоящи далеч от вас, може да обсебват съзнанието ви, проследете причинно-следствени връзки, за да изберете най-важната стратегия спрямо тях, посланията не са еднозначни.

През втората част от периода ежедневието забързва своя ритъм и текущи ангажименти ще изискват от вас да сте по-организирани.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени