Hush Puppies с ремулада
Емили Кайзер създава тези хрупкави hush puppies – царевични кнедли – като адаптира рецептата на шеф Сюзан Маккрайт Линдеборг. Емили Кайзер поднася своята версия с кремообразен фрески ремулада сос, който изостря със сос Табаско и малко кетчуп.
Идеално съчетание: NV Laurent-Perrier Brut LP
Пикантни яйца със срирача и уасаби
Като почит към майка си и нейните традиционни яйца за вечеря, Джоан Чанг прави своя вариант като ги обогатява с повече подправки – лютив сос и уасаби.
Идеално съчетание: NV Bollinger Special Cuvéе
Глазирана с горчица черна треска с млади рибки и пюре от пресен лук
Шеф Джейсън Фрейни използва малки пресни картофи в това ястие, но дребните рибки в него са наистина великолепни.
Идеално съчетание: NV Charles Heidsieck Brut
Пушена пъстърва с крем сирене и тостове
Вдъхновен от класическото съчетание на хлебчета с пушена сьомга и крема сирене, Тори Милър създава този вариант, като използва пушена английска пъстърва и домашно приготвени багети, или дори вдъхновени от поничките форми.
Идеално съчетание: 2002 Dom Pérignon
Хрупкави удон нудълс с нори
Тази рецепта води основата си от традиционния японски снакс, сервирам в местните ресторанти. Марша Кийсел сварява нюдълса докато е напълно готов, след това го връзва на малки снопове и го пържи съвсем кратко в тънък слой растително олио. Крайният резултат е пристрастяващо хрупкав.
Идеално съчетание: NV Veuve Clicquot Brut
Текст: Ивайла Влахова
Снимки: Press